Wij leven en werken vanuit een christelijke levensvisie met respect voor ieder mens, ongeacht achtergrond of levensovertuiging.

Esther van der Weerd

Mijn naam is Esther van der Weerd en het bieden van hulp bij de ontwikkeling van anderen is de rode draad in mijn leven. Eerst als leerkracht in het basisonderwijs en nu als psychosociaal therapeut. Het begeleiden van mensen naar een betere mentale gezondheid is mijn passie. Ik bloei op als ik anderen kan helpen bij het ontwikkelen van innerlijke rust om zo te komen tot beter functioneren op de werkvloer en een gelukkiger leven.

 

Henk Jan van der Weerd

Als oprichter en directeur van Arbeidsmakelaars ben ik bezig met het vinden en binden van Arbeidsmakelaars en klanten. De combinatie van enthousiasme, creativiteit en samenbindend bezig zijn moet zorgen voor groei van iedere participant. Mensen optimaal vaardig maken om tot betere resultaten te komen is een terrein waar ik graag actief in ben. Zo geef ik training op verschillende vlakken, zoals commercie, agressie en management.

Om de medemens te helpen zet ik me in als organisator voor Hulp Irak en als vrijwilliger voor het Maaltijdenproject Evangelisatiepost Leeuwarden, Compassion en schaats ik voor Weissensee4kids (Ronald Mc Donald Huis en Orange Babies).

 • Lisanne

  “Ik heb veel geleerd over mezelf. Hierdoor voel ik mij vrij met wat ik allemaal doe zonder te piekeren over wat anderen van mij vinden”

 • Sandra

  “Bij Esther kreeg ik een luisterend oor, ik voelde mij begrepen en rustig worden. Samen zoeken naar oplossingen en handvatten hoe ik beter met mijn omgeving kan omgaan. Ook leerde ik hoe ik pijn een plekje kan geven en hoe ik met nare ervaringen kan omgaan”

 • Christiaan

  “Esther kan goed luisteren en heeft veel geduld. Nu ik met haar kan praten, gaat het veel beter met mij. Ik voel mij actief en gemotiveerd het beste van mijn leven te maken”

 • Arike

  “Esther heeft mij de juiste vragen gesteld en interpreteerde soms wat zij dacht dat er speelde. Hier dacht ik dan over na en vaak bracht me dat een andere kijk en aanvulling op mijn gedachten. Door de coaching ben ik tot inzichten gebracht waardoor ik de keuze heb kunnen maken om nieuwe uitdagingen aan te gaan in mijn leven”

 • Leonie

  “Coaching door Esther kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en gezien worden. Met een praktische, doortastende aanpak heeft ze onze mensen een spiegel voorgehouden en reikt ze hen handvatten aan om obstakels in hun leven uit de weg te ruimen”