Wij leven en werken vanuit een christelijke levensvisie met respect voor ieder mens, ongeacht achtergrond of levensovertuiging.

Esther van der Weerd

Contact maken met de ander en daarbij hulp bieden bij de ontwikkeling is de rode draad in mijn leven. Ik heb gewerkt in het onderwijs en ben nu gediplomeerd psychosociaal counselor. Tijdens deze geaccrediteerde HBO opleiding leerde ik meer over hoe de psyche kan meewerken naar een gezond en sprankelend leven. Een boeiend terrein waarin mijn empathisch en analytisch vermogen tot bloei komt.

Henk Jan van der Weerd

Als oprichter en directeur van Arbeidsmakelaars ben ik bezig met het vinden en binden van Arbeidsmakelaars en klanten. De combinatie van enthousiasme, creativiteit en samenbindend bezig zijn moet zorgen voor groei van iedere participant. Mensen optimaal vaardig maken om tot betere resultaten te komen is een terrein waar ik graag actief in ben. Zo geef ik training op verschillende vlakken, zoals commercie, agressie en management.

Om de medemens te helpen zet ik me in als organisator voor Hulp Irak en als vrijwilliger voor het Maaltijdenproject Evangelisatiepost Leeuwarden, Compassion en schaats ik voor Weissensee4kids (Ronald Mc Donald Huis en Orange Babies).