Aanbod en Tarieven

Verlies&Winst rekening – door het invullen van dit model krijg je een algemeen beeld van de energiebrengers en -vreters in jouw leven op dit moment. Vervolgens ga je aan de slag om meer balans tussen beide te creëren.

Gespreksmethodiek ‘Professioneel Hulpverlenen’ – ‘Hoe krijg ik het voor elkaar…’ en ‘hoe komt het dat….’ zijn de vragen waar je bij deze methode antwoord op krijgt. Je krijgt inzicht in het probleem dat je ervaart en hebt de mogelijkheid om onder begeleiding een persoonlijk plan van aanpak te maken om doelgericht te werken aan een oplossing. Stapsgewijs krijg je weer meer grip op je leven.

RET (rationeel-emotieve therapie) – Deze vorm van gedragstherapie wordt gebruikt in veel situaties, zoals bij stress, depressieve stemmingen, piekeren en angsten. Met deze methode leer je veel voorkomende problemen en klachten snel en effectief aan pakken. 

Werkboek voor getraumatiseerde mensen – Heb je een traumatisch verleden en heb je er nog regelmatig last van? Stap voor stap werk je onder professionele begeleiding aan vaardigheden die verlichting geven en uiteindelijk helend kunnen zijn.

Voor een kennismakingsgesprek wordt geen vergoeding gevraagd.

Vervolggesprekken (van een uur) kosten 70 euro per keer.

Esther is  geregistreerd bij de NFG, die de kwaliteit van de aangeboden zorg bewaakt. Doordat zij zich heeft aangesloten bij de NFG worden gesprekken vaak deels vergoed uit de aanvullende zorgverzekering (https://de-nfg.nl/vergoedingen.html)