“Met compassie naar het werkveld”

De afgelopen jaren heb ik (Esther) mij vakbekwaam gemaakt in counseling. Ik startte de opleiding met een open blik, de interesse in het vak en de imposante wereld aan kennis had de eerste jaren de overhand.

Steeds helderder werd mijn blik naar de toekomst, ‘waar krijgt mijn expertise betekenis’?
De puzzelstukjes vielen gaandeweg op hun plek.

Na samen met Henk Jan te zijn ingewijd te in het loopbaanadvies groeide ik in de wereld van arbeid en gezondheid.
Counseling is hierbij een waardevolle aanvulling, want ‘je kan jezelf niet thuislaten als je naar je werk gaat’.
Mentale gezondheid, psychische veerkracht en levenslust zijn belangrijk voor het werkplezier en gaan ziekteverzuim tegen.

Naast zijn onderneming Arbeidsmakelaars is Henk Jan ook bedreven en ervaren in het geven van training.
Hoe wordt je sterker in je vaardigheden als manager, welke tools zijn er om klanten aan te trekken? Maar ook het ontwikkelen van vaardigheden waarbij je beter leert omgaan met agressie op de werkvloer zit in zijn aanbod van trainingen.

Henk Jan en ik trekken al bijna 30 jaar met veel liefde en kameraadschap samen op, in ons huwelijk, nu ook in ons nieuwe bedrijf Arbeidskrachtig waarin loopbaanadvies, counseling en training samenkomen.